Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Faüzem lángol Szombathelyen

2008.09.07. 10:34
Tűz ütött ki vasárnap reggel Szombathelyen, egy faipari üzem csarnokában. Az épületben egy csiszolósor gyulladt ki. A tüzet reggel kilenc óra előtt jelezték a tűzoltóknak, az oltás tíz óra előtt még tartott. A tűzben senki sem sérült meg.

Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője elmondta, hogy egy faipari üzem csarnokában csaptak fel a lángok reggel kilenc óra előtt öt perccel.

Egy csiszoló gépsor gyulladt ki. A helyszínre hét kocsival harminc tűzoltó és egy vegyi felderítő kocsi érkezett. A tűzoltók reggel háromnegyed tízre megakadályozták, hogy a tűz továbbterjedjen, az oltás még tart.

A tűzben senki sem sérült meg. A vegyi felderítők folyamatosan mérik a levegőbe került füstgáz-koncentrációt, mert a környéken több lakóház is van. A lakók egyelőre nincsenek veszélyben. A tűz okát még vizsgálják.