Judit
3 °C
7 °C

Pengeváltás a tyúkokért

2003.09.12. 12:41
Késsel szúrta mellbe a tyúkjai halálán feldühödött szomszédját B. László mezőfalvai férfi. Az áldozat azért B.-hez rontott be elégtételt venni, mert az ő kutyáját vélte felismerni a kertjében garázdálkodó négylábúban.
Konyhakéssel szúrta mellbe szomszédját, M. Sándort csütörtökön este B. László mezőfalvai lakos. M., akinek tizenhét baromfiját megfojtották, látta a tyúkgyilkos kutyát, amint az elhagyta a tett színhelyét. A megviselt gazda ezután fogta fiát, kését, és botját, majd felkereste B.-t, mivel úgy gondolta, ő a kutya gazdája.

Szó szót követett, majd verni kezdték egymást. A halott tyúkjai miatt elkeseredett gazdát végül B. László egy másik, a házában talált, tizennyolc centiméteres pengeméretű késsel mellbe szúrta, és közben ő is súlyosan megsérült, szilánkosra tört a könyöke. A helyszínre kiérkezett mentők mindkettőjüket a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Intenzív Osztályára szállították. - A szúrkáló férfi ellen emberölés kísérlete, szomszédjával szemben pedig súlyos testi sértés bűntett elkövetésének alapos gyanúja miatt indult meg az eljárás - mondta el az Indexnek R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?