Lázár, Olimpia
-6 °C
-1 °C

Hét embert öltek meg az ufók az Indiában?

2002.08.12. 15:57
Legalább hét társukat öltek meg az ufók, állítják indiai parasztok. A bátor falusiak már őrjáratokat is szerveztek, hogy elriasszák az ufókat.
Legalább hét ember vesztette életét megmagyarázhatatlan okokból az indiai Utter Prades tartományban. Több ember pedig alvás közben szenvedett karcolásokat és felületi sérüléseket. A helyi parasztok ezért mind az ufókat okolják.

Őrjárat dobszóval

Az egyik paraszt szerint a közelmúltban elhalálozott szomszédját is egy kék és vörös fényeket kibocsátó azonosíthatatlan repülőtárgy támadta meg egy éjszaka. A férfi szerint néhai szomszédjának a gyomrát vágta ki az ufó, ezért halt meg két nap múlva. Egyesek mini-ufók támadásairól is beszámoltak, itt egy állítólag focilabda nagyságú, fényes tárgy - valószínűleg gömbvillám - támadott.

Az orvosok szerint ez baromság, csak tömeghisztériáról van szó. Szerintük inkább egy mindössze kilenc centiméter hosszú rovarfajta a felelős a rejtélyesnek tűnő karcolásokért. A falusiak azonban nem hisznek a hatóságoknak, és a döglesztő meleg ellenére újabban nem alszanak a szabad ég alatt. Emellett őrjáratot is szerveztek, ahol dobokat vernek, és ufó-ellenes szlogeneket ordibálnak.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!