Jenő
-2 °C
6 °C

Brutális gyerekgyilkosság Ukrajnában

2008.09.01. 16:33
A kislány játszani ment, de nem tért haza. A tettes egy 15 éves fiú.

Egy kukoricaföldön találták meg annak a 6 éves kislánynak a holttestét, aki előző este tűnt el otthonról az ukrajnai Dnyepropetrovszk megyében vasárnap. A gyereket megerőszakolták, majd agyonverték.

Az Ukrajinszkije Novosztyi hírügynökség úgy tudja, hogy a Dnyepropetrovszk megyei krinicsanszki járási rendőrkapitányság ügyeletén a kislány édesanyja tett bejelentést, röviddel éjfél után arról, hogy hatéves kislánya előző délután játszani ment el otthonról, de még nem tért haza. A család megpróbálta felkutatni, de nem jártak sikerrel.

A rendőrség virradatkor kezdte meg a kutatást. Az eltűnt kislány otthonától fél kilométerre fekvő kukoricás átfésülése során egy gyermek holttestére bukkantak. A szülők azonosították a kislányukat.

Az orvosszakértői vizsgálat során kiderült, hogy a gyermek halálát koponyatörés okozta, amely egy kemény tárgy által rámért ütés okozott. Az is nyilvánvaló lett, hogy a kislányt előzőleg megerőszakolták. A rendőrség még aznap elfogott egy 15 éves helyi fiút, aki beismerte a gyilkosságot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?