Sámuel, Hajna
21 °C
32 °C

Brutális gyerekgyilkosság Ukrajnában

2008.09.01. 16:33
A kislány játszani ment, de nem tért haza. A tettes egy 15 éves fiú.

Egy kukoricaföldön találták meg annak a 6 éves kislánynak a holttestét, aki előző este tűnt el otthonról az ukrajnai Dnyepropetrovszk megyében vasárnap. A gyereket megerőszakolták, majd agyonverték.

Az Ukrajinszkije Novosztyi hírügynökség úgy tudja, hogy a Dnyepropetrovszk megyei krinicsanszki járási rendőrkapitányság ügyeletén a kislány édesanyja tett bejelentést, röviddel éjfél után arról, hogy hatéves kislánya előző délután játszani ment el otthonról, de még nem tért haza. A család megpróbálta felkutatni, de nem jártak sikerrel.

A rendőrség virradatkor kezdte meg a kutatást. Az eltűnt kislány otthonától fél kilométerre fekvő kukoricás átfésülése során egy gyermek holttestére bukkantak. A szülők azonosították a kislányukat.

Az orvosszakértői vizsgálat során kiderült, hogy a gyermek halálát koponyatörés okozta, amely egy kemény tárgy által rámért ütés okozott. Az is nyilvánvaló lett, hogy a kislányt előzőleg megerőszakolták. A rendőrség még aznap elfogott egy 15 éves helyi fiút, aki beismerte a gyilkosságot.