Ullmann Mónika: A testemmel én sem vagyok tökéletesen megelégedve

1999.11.30. 11:00
"Nem bántam meg, a szakmában pedig igen jó volt a képek fogadtatása" - mondta Ullmann Mónika a Playboyban megjelent aktképeire vonatkozó kérdésre. Az egykoron gyerek tévésztár színésznő úgy véli, hogy a Playboy megkeresése rangot jelent, s azért ment bele, mert a fotós tehetségesen el tudta palástolni a számára problémásabb részeket. "A képek egyébként nekem tetszenek" - állítja. Az eredeti online interjút itt olvashatják.
(Az igazi Trebitsch): - Mintha el lenne tűnve. Nem sokat hallani Önről az elmúlt években. Esetleg mással foglalkozik? Velem vacsorázna pénteken este?

- A József Attila Színházban dolgozom, mint színésznő, több darabban is meg lehet nézni Sajnos, a péntek esti vacsora nem fog összejönni, de csak azért, mert péntek este játszom.:)

(Schultza): - Tudod, hogy minden kisfiú beled volt bolondulva, mikor meg sztár voltál? Miért hagytad abba? Hiányoztál!

- Nem hagytam abba, csak valóban tanulnom kellett. És azóta elvégeztem a Színművészeti Főiskolát, színházban játszom sokat, szerepelek a tévében, filmekben.

(Elnök úr): - Nekem XB kepei jobban tetszettek, mert természetesebbnek éreztem őket. Láttad őket mielőtt te is belevágtál? Ha igen akkor célod volt jobbakat készíteni? Vagy ez nem verseny?

- Láttam Barbara képeit előtte. Nem az vezérelt, hogy annál jobbak legyenek az enyémek, nem hiszem, hogy versenyezni kellene.

- Nem bánta meg azóta a képek elkészültét? - A sznob, "fúró" kollégák esetleg az anyós nem bántják a képek miatt (a jó magyar mentalitás...)?

- Nem bántam meg, a szakmában pedig igen jó volt a képek fogadtatása.

(z.zs.): - Milyen érzés volt mikor megkerestek a Playboy-tól, értem ezalatt azt, nem voltál zavarba, tudod, arc piros, torok szárad ... enyhe remegés, egyre lejjebb?

- Egyrészt nagyon jó érzés volt, amikor megkeresett a Playboy. Ez egy rangot jelent. De mivel egyedül voltam, amikor az első felkérés érkezett, nem tudtam megbeszélni senkivel, ezért azt mondtam, hogy nem. Aztán azok az emberek, akik közel állnak hozzám és érdekel a véleményük, azt mondták, hogy vállaljam el. Csak azt ajánlották, hogy inkább próbáljunk meg a képi anyagra koncentrálni, mint a meztelenségre. Aztán azt gondoltam, hogy színésznő vagyok, tehát én nem a testemből élek, mint a Playmate-ek, és hogy ezeknek legyen egy önálló világuk. Ezért találtuk ki, hogy visszamegyünk korban.

(Sztarszki): - Monika! Most szilikon vagy natúr?

- Nagyon sokan kérdezték, hogy van-e a mellemben szilikon. A kérdés tulajdonképpen nekem hízelgő, hiszen ez tökéletességet feltételez, de mint már mondtam, nem a testemből élek, ez nem központi kérdés, a mellem teljesen eredeti. És igazából a dicséret a szüleimet illeti.

(Vasutas): - Engem az érdekelne, hogy a helyszín a te választásod volt, vagy a magazin dizájnerei gondolkodtak rajta éjszakákon át (vasút, korszellem)?

- Azért választottuk a nosztalgia vonatot, mert az 1700-as évek végére mentünk vissza és erre ezt a helyszínt találtuk a legmegfelelőbbnek. Amit konyhának gondolsz, az egy gőzmozdony kazánja.

(Hant): - A családodon belül prüdek vagytok-e? Terveztek-e még gyereket vagy inkább most a szakmátoknak éltek? Volt gyerekkorod? Ezt azért kérdezem, mert akkortájt elég sok helyen "nyomtak"! Van-e moncsicsid, vagy vettél-e gyerekednek?

- Évek múlva az emberek mindenáron kellemetlenkedni akarnak a fiamnak, akkor a képek nélkül is megtalálnák a módját. A családon belül nem vagyunk különösebben prűdek. Szeretnénk még gyereket. Gyerekkoromban is a saját örömömért játszottam. Sok emberrel találkoztam a forgatásokon és a gyerekszereplőkkel egyfolytában rosszalkodtunk. Nekünk nem munka volt.

(radon): - Szerintem a legjobb kép az, amelyiken a "szenet lapátolod" a gőzmozdonyba, és össze vagy kenve szénporral. Viselsz itt bugyit, vagy az árnyék van ilyen ügyesen, V alakúra megkomponálva?

- Nagyon szemfüles vagy! :) Nincs rajtam bugyi, a szerződés kikötött egy teljesalakos aktképet, de az az árnyék oda van komponálva, mert öltöztet.

(Jakab Szabolcs): Hogyan érintette az az év, mikor ifjú anyakent itthon maradt, miközben férje messzi külhonban énekelt? Hogyan lehet egy ilyen helyzetet megélni, kezelni? Milyen szerepek varjak a közeljövőben?

- A közeljövőben a Hyppolit c. fílmben leszek látható a mozikban, valamint a színházban továbbra is. Amit a főiskolai osztályunkról mondott, az nagyon jólesett, a mai napig tartjuk a kapcsolatot az osztálytársaimmal és figyelemmel kísérjük egymást munkáját. (MAMAhal): - Nagyon kevés olyan nőt ismerek, aki teljesen meg van elégedve a testével. Te hogy vagy ezzel? Ha megtehetnéd, mit változtatnál magadon? Tetszettek-e a rólad készült fotók? Te választod ki hogy melyik kerüljön a lapba, vagy pedig a szakemberek, fotósok?

- A testemmel én sem vagyok tökéletesen megelégedve. A változtatástól azonban félek. Azért mentem bele, mert a fotós tehetségesen el tudta palástolni a számomra problémásabb részeket. A képek egyébként nekem tetszenek. A kiválasztásban mindenki segített, a szakemberek is, de a végső döntés az enyém volt.

(man6tani): - Végigfutottam a topicot, és az összhatás elkeserítô. Nem szeretnék a törzsasztal vendége lenni...

- Szeretem a kihívásokat. De azért néha elkeserít, hogy mennyi mindennek nincsen igazán kultúrája - gondolok a közlekedésre, a vásárlásra stb. A durva hozzászólásokra fel voltam készülve, inkább az értelmes kérdésekre válaszolnék. Az álszent prűdeknek pedig azt üzenem, hogy tényleg nem kötelező megnézni.

(Index): - A Playboy tart-e valamiféle tanfolyamot a náluk szereplő, nem profi modelleknek, hogy miként kell válaszolni a kényes kérdésekre? Mert sem te, sem Barbara nem volt zavarban, itt nálunk...

- Nincsen semmiféle tanfolyam. Egyszerűen ez az újság nagyon híres, én is elég sokat tudtam már a szerződés előtt. Arra pedig már lelkileg felkészültem, hogy a fogadtatás nagyon sokrétű lesz. Nekem erről az a véleményem, hogy nem meghökkentő ez a dolog. Aki a Playboyt megveszi, tudja, hogy mire számít. Más újságban nem vetkőztem volna le és a Playboy címlapján sem. Nem kötelező megnézni, ez egy lehetőség.

  • Tippek
  • Lakáshitel