Albert, Lipót
7 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

Azonosították a falomlás áldozatát

2008.12.04. 16:48
Mobiltelefonjának SIM-kártyája segítségével azonosították a szombati budapesti falomlás áldozatát. A rendőrség csak annyit árult el, hogy a férfi 53 éves.

Öt nappal az Üllői úti falomlás után azonosították a baleset halálos áldozatát. A rendőrség honlapján közzétett tájékoztatás szerint az 53 éves férfinél találtak egy összetört mobiltelefont, a benne lévő SIM-kártya segítségével jutottak el a hozzátartozókhoz. További részleteket nem közöltek, így azt sem tudni, a családtagok bejelentették-e a férfi eltűnését.

Szombaton délelőtt bontás közben leomlott a Bolyai János Katonai Műszaki Főiskola homlokzata, maga alá temetve egy embert. A ferencvárosi önkormányzat sajtóreferense hétfőn azt mondta, a járda le volt zárva, a férfi a bekerített bontási területen belül lelte halálát.

Az épület szeptemberig a főiskolának adott otthont, a honvédség ekkor hagyta el az ingatlant, ezt követően kapta meg a ferencvárosi önkormányzat.

A kerület röviddel ezután két lépcsőben értékesítette az ingatlant, így a bontásra már az új cég adott megbízást egy beruházónak. A tulajdonos tervei szerint a területen lakóépületek és irodaházak állnának a jövőben, ehhez azonban még módosítani kell a szabályozási tervet. A mostani szabályozás szerint ugyanis csak laktanya állhatna a Könyves Kálmán körúthoz közeli Üllői úti területen.