József, Bánk
-6 °C
0 °C

Öngyilkos lett a váci házrobbantó

2001.11.07. 11:13
Kiugrott a váci kórház negyedik emeleti ablakából és zúzódásaiba belehalt szerdán reggel az a férfi, aki vasárnap este a gázt megnyitva robbantotta magára családi házát.
A 47 éves ittas férfi vasárnap a konvektorról leszerelte a gázcsövet, és magára robbantotta váci otthonát. A férfit súlyos sérülésekkel mentették ki a tűzoltók az összedőlt családi ház romjai alól, és szállították a váci kórházba, ahol az orvosok megállapították, hogy a rázuhanó gerendától koponyaalapi törést szenvedett.

A férfi - MTI jelentése szerint - a váci kórház kórterméből szerda reggel felment a negyedik emeletre, ahonnan a mélybe vetette magát. Az orvosok két percen belül megpróbálták újjáéleszteni az élettelen embert, de ez már nem sikerült.

A férfi elvált felesége, lánya és veje a robbantás idején szerencsére nem tartózkodott a közösen lakott házukban. Az épület oly mértékben megrongálódott, hogy le kell bontani. A város önkormányzata úgy döntött: hamarosan lakáshoz juttatja a fedél nélkül maradtakat, addig a család egy rokonnál húzza meg magát.