Konrád, Tivadar
9 °C
23 °C

Bárnak álcázott kuplerájt záratnának be

2006.11.20. 15:30
Bezáratná a rendőrség azt a vajdácskai bárt, ahol prostituáltak kínálták szolgáltatásaikat, és ahol erőszakos bűncselekmény történt a napokban - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

A Sátoraljaújhelyi rendőrkapitányság eljárást kezdeményezett személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 26 éves felsőregmeci férfi ellen, közölte Kompoltiné Jakab Ilona.

Bántalmazta is a nőt

Az őrizetbe vett fiatalember egy 20 éves nőt kényszerített prostitúcióra. A férfi a nő ebből szerzett összes pénzét elvette, személyi szabadságától megfosztotta a prostituáltat és bántalmazta is.

A nyomozás adatai szerint az üzletszerű kéjelgés egyik helyszíne egy vajdácskai bár volt. A bárban dolgozó nők prostituáltként dolgoztak, ügyfeleiket a vendégek közül szerezték. A prostituáltak egyike volt az erőszakos bűncselekmény sértettje is.

Előzetesben a prostituáltat bántalmazó férfi

Az épület emeleti részén szobákat alakítottak ki, ahol a prostituáltak a vendégeket fogadták. A nők jövedelméből az üzemeltető is részesült. A rendőrség közbiztonsági érdekre hivatkozva kezdeményezte a település jegyzőjénél a szórakozóhely ideiglenes bezárását. Az egyik prostituáltat bántalmazó 26 éves felsőregmeci férfit a bíróság előzetesen letartóztatta.