Alfréd
-2 °C
2 °C

Arcon lőtte vámpírnak kinéző munkatársát

2004.03.16. 10:09
Vámpírnak nézte, ezért arcba lőtte munkatársát egy "újjászületett keresztény" Floridában. A sértettet kritikus állapotban szállították kórházba.
Fejbe és hasba lőtte egyik munkatársát a Domino Pizza egyik alkalmazottja a floridai Jacksonville-ben. A magát újjászületett kereszténynek valló Timothy White meggyőződése szerint kollégája, David Harrison "úgy nézett ki, mint egy vámpír" - jelentette a Local6 News.

A barátai szerint megtérése óta White megszállottként foglalkozik a "vámpírokkal és a zombikkal". A gyülekezeti temploma közelében letartóztatott férfi "vámpírvadásznak" tartja magát - jelentette a Local6. A rendőrségi jelentés szerint letartóztatásakor egy késsel, egy lefűrészelt csövű sörétes puskával és három pisztollyal volt felfegyverkezve.

A helyi hírcsatorna jelentése szerint Harrisont kritikus állapotban szállították kórházba. A Domino Pizza munkatársaihoz pszichiátert hívott az étteremlánc tulajdonosa, enyhítendő a sokk okozta traumát. White-ot előzetes letartóztatásba helyezték.