Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Elszabadult egy felfújható vár, heten megsérültek

2007.05.01. 16:42
Egy gyermek életveszélyesen megsérült, hatan súlyos, illetve könnyebb sérülést szenvedtek, amikor kedden délután Budapesten, a XVIII. kerületi Nagybecskerek utcai sporttelepen a szél felkapott egy felfújható várat és azt egy rácsos korlátnak csapta.

A sporttelepen majálisozók közül a felállított felfújható váron több család, gyerek játszott, amikor a vár elszabadult. A balesetben a rendőrség adatai szerint egy gyermek életveszélyesen sérült, őt újra kellett éleszteni, és mentőhelikopter vitte kórházba. A Havariapress szemtanúkra hivatkozva azt írja, hogy a gyermek a várral együtt 20-25 métert repült, majd a kerítésnek csapódott. A Tv2 úgy tudja, hogy a gyermeknek súlyos fejsérülései vannak, műteni nem tudták, intenzív osztályon ápolják.


A balesetben egy másik gyermek súlyos sérüléseket szenvedett. Egy kismama és négy gyermek könnyebben sérült. Az eset körülményeit a BRFK szakértők bevonásával vizsgálja.

A Tényekben elhangott, hogy a szemtanúk forgószélről beszéltek, az kapta fel a várat, Németh Lajos meteorológus pedig elmondta, nem kizárt, hogy valóban az volt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?