Hármas féltékenységi dráma Fehérváron

2006.06.14. 11:13
Többször rálőtt volt barátnőjére és annak barátjára Székesfehérváron, majd végzett magával egy hatvanöt éves velencei férfi. A 32 éves nőt és 43 éves barátját kórházba szállították, állapotuk stabil.

A Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletén kedden este jelentették, hogy lövések hallatszanak a székesfehérvári Jókai utca egyik lakásból.

A lakásban a földön fekve, több sebbõl vérezve találták meg a harminckét éves nőt és annak negyvenhárom éves barátját. A mentõk több lõtt sérüléssel, életveszélyes állapotban szállították õket a székesfehérvári Szent György kórházba.

A nyomozók megállapították, hogy a bûncselekménnyel a nõ volt barátja, egy hatvanöt éves, velencei férfi hozható összefüggésbe.

Idõközben a rendõrség ügyeletén jelentkezett egy férfi, aki elmondta, hogy barátja felhívta telefonon, elmondta, hogy lelõtt két embert és magával is végezni akar.

A nyomozók, a REBISZ Terrorelhárító Szolgálatával közösen a velencei lakáshoz mentek, ahol meg is találták a férfit: vérbe fagyva feküdt, fõbe lõtte magát 7,65-ös kaliberû fegyverével. A lakásban másik két fegyvert is találtak a nyomozók, azokat jelenleg szakértõk vizsgálják.

A harminckét éves nőt az intenzív osztályon ápolják. Nincs közvetlen életveszélyben, rövidesen egy hosszabb hasi és mellkasi műtétet kell végrehajtani rajta - mondta az Indexnek Sárkány Ágnes osztályvezető főorvos.

A lövöldözésben megsérült férfi már éjszaka átesett egy hosszabb műtéten, amikor a lövedékeket eltávolították a szervezetéből. Állapota stabil, nincs életveszélyben - közölte Mester Sándor a tratumatológiai osztály főorvosa.

  • Tippek
  • Személyi kölcsön