Auguszta
-3 °C
2 °C

Amerikai katonákat vertek meg egy román sztriptízbárban

2007.06.19. 15:06
Összeverekedett egy romániai sztriptízbár biztonsági embereivel két amerikai katona. Az amerikaiak soknak találták a számlát, a románok bezárták a hely ajtaját, amikor ki akartak menekülni.

Megverték az Egyesült Államok hadseregének két katonáját a román tengerparti üdülőhely, Mamaia egyik sztriptízbárjában, mivel nem akarták kiegyenlíteni a számlát.

Az amerikai hadseregnek Konstanca közelében van bázisa, a két katona onnan ment a szórakozóhelyre hétfőről keddre virradó éjszaka. A román hírforrások szerint a 41 és a 44 éves katona túl soknak találta az elfogyasztott whisky, sör és Redbull 300 lejre (24 ezer forintra) rúgó ellenértékét.

Fizetség nélkül távoztak volna, amikor a szórakozóhely biztonsági személyzete bezárta a hely ajtaját, és feltartóztatta őket. A verekedés azután tört ki, hogy a két katona az ajtót kirúgva akart távozni, állítja a Mediafax hírügynökség.

A verekedőket a rendőrség választotta szét, a két amerikait a katonai ügyészségnek adták át. Arról, hogy végül kiegyenlítették-e a számlát, a híradások nem szólnak.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft