Ágnes
-1 °C
2 °C

Végső pusztulással rémisztgette diákjait egy brit tanárnő

2004.11.22. 02:28
Az emberiség közeli kipusztulásával rémisztgette diákjait egy brit katolikus iskola tanárnője. A tanárnő egy a Földet elpusztító meteor tíz napon belüli becsapódását jósolta és végső búcsúra szólította 13-14 éves tanítványait. Bár célja csak az élet élvezetének hirdetése volt, sikerült pánikot keltenie.
Pánikot okozott egy manchesteri katolikus iskolában egy, a diákokat motiválni akaró tanárnő. "Rossz hírem van", közölte a reggeli gyűlésre összegyűlt kétszázötven 13-14 éves tanulóval a tanárnő.

Tíz napon belül egy meteor pusztítja el a Földet, közölte a tanárnő a diákokkal, majd arra szólította őket, hogy "vegyenek végső búcsút" szeretteiktől. A diákok az esetet jelentő Sun című bulvárlap szerint rémülten pislogtak, többen zokogásban törtek ki.

Bár a tanárnő célja állítása szerint csak annyi volt, hogy a diákokat az élet kiélvezésére ösztönözze, túllőtt a célon. "Néhány gyerek száz százalékig biztos volt benne, hogy el fogunk pusztulni", nyilatkozta a Sunnak az egyik gyerek apja. "Isten tudja, mit gondolt a tanárnő", tette hozzá.