Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a fegyverkezős Index-videó egyik szereplőjét

2007.02.14. 14:09
Elfogta a rendőrség az Indexen megjelent, a tavaszi zavargásokra készülőkről szóló videófelvétel egyik szereplőjét. A másikat körözik.

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki egy, az Indexen megjelent videofelvételen politikusok és rendőrök elleni támadásról beszélt, mondta a BRFK szóvivője.

A múlt héten közzétett felvételen két férfi szerepel, mindkettőt azonosították. Egyiküket, egy 38 éves vecsési férfit, szerdán elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elismerte, hogy ő szerepel a felvételeken, de azt állítja, részeg volt, és nem emlékszik semmire. Jármy Tibor elmondta, hogy házkutatást is tartottak a férfinál, de lőfegyvert és lőszert sem találtak.

A felvételen szereplő, az arcát is vállaló férfit lőfegyverrel és lőszerrel való visszaéléssel gyanúsítják. A szóvivő elmondta azt is, hogy a másik, az arcát egy sállal eltakaró férfi ellen országos körözést rendeltek el.

A videofelvételen a két férfi arról beszélt, hogy milyen fegyverekkel (számszeríj, félautomata fegyverek) készülnek a tavaszi zavargásokra.