Ágnes
-1 °C
2 °C

Gyilkosság áldozata lett a kedden holtan talált nő

2005.01.26. 15:12
Egyértelműen kijelenthető, hogy bűncselekmény áldozata lett az a nő, akinek holttestét kedden este találta meg egy járókelő a XI. kerületi Villányi úton. A budapesti rendőrfőkapitány közben bruttó egymillió forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Mint arról az Index is hírt adott, holtan találtak kedden egy nőt Budapesten, a XI. kerületi Villányi úton. Egy járókelő kutyasétáltatás közben bukkant a holttestre a templom mögötti parkos területen, nem sokkal este nyolc óra után. A késő éjszakába nyúló helyszíni szemle elsődleges adatai alapján egyértelműen kijelenthető, hogy a nő bűncselekmény áldozata lett, áll a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdai közleményében.


Fotó: BRFK

Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-nek nyilatkozva közölte, a soron kívül elvégzett boncolás során megállapították, hogy a 38 éves budapesti nőt egy eddig ismeretlen elkövető bántalmazta és a nő halálát a bántalmazás során elszenvedett sérülései okozták. Elmondta: a BRFK ezért emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, egyelőre ismeretlen elkövető ellen.

Budapest Rendőrfőkapitánya közben bruttó egymillió forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek, aki a jelenleg ismeretlen elkövető kilétére és tartózkodási helyére vonatkozó konkrét adatokkal tud szolgálni a rendőröknek. A nyomravezetőnek olyan információval kell szolgálnia, amiből az elkövető személyi adatai és tartózkodási helye megállapítható, és az eljárásban bizonyítékként felhasználható. A rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja, a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft