Mátyás
-6 °C
1 °C

Eladó egy vödör víz

2003.10.03. 07:27
Egy vödör vizet bocsátott árverésre az interneten egy brit illető, és már vagy tucatnyi vevője akadt. A Vödörember szerint ajánlata páratlan lehetőség vízgyűjtőknek, de áruja "jó frissítő italnak, tisztítási célra vagy lakásdísznek" is.
A portéka közönséges bristoli csapvíz. Igaz, az eladó vödröt is ad hozzá - abban tartja -, de a vödör se különleges, ráadásul házhoz szállítás már nincs az árban, a vevőnek magának kell a vödör vízért elmenni és elcipelni.

Mégis akad olyan, aki 117 fontot (több mint negyvenezer forintot) is hajlandó megadni érte, és a licitnek még messze nincs vége, egészen jövő hétfő délig, pontosabban 12 óra 42 percig tart - brit idő szerint.

Az árverező a következő szöveggel hirdette meg vizét: "Páratlan lehetőség vízgyűjtőknek! Jó frissítő italnak, tisztítási célra vagy lakásdísznek - minimalista stílust kedvelők számára."

Az eladó, aki magát Bucketmannek (Vödörembernek) nevezi, közölte azt is, hogy a befolyt pénzt kutak fúrására fogja fordítani Szudánban - jelentette az AFP.