Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Sebességkorlátozás a kőröshegyi völgyhídon

2008.09.02. 16:36
Egy hétig is eltarthat, mire helyreállítják a völgyhíd egyik oldalán a baleset miatt megsérült aszfaltot.

Várhatóan még napokig 60 kilométeres sebességkorlátozás lesz az M7-es autópályán, a kőröshegyi völgyhíd Nagykanizsa felé vezető oldalán. A hídon ugyanis hétfőn kigyulladt egy autó, ami miatt megsérült a külső sávon az útburkolat.

Kégett autó a baleset helyszínén, szeptember 1-én

A völgyhíd történetében ez volt az első tűzeset. Hétfő este hat órakor gyulladt ki egy autó a völgyhídon. A tüzet elektromos hiba okozta, ami miatt a kocsi valamennyi ajtaja automatikusan lezáródott, a sofőr végül egy biztonsági kapcsoló segítségével tudott csak kiszabadulni.

Több kamionos poroltóval próbálta oltani az égő kocsit, sikertelenül. Mire a tűzoltók kiértek az autóból már szinte semmi sem maradt. A balesetnek nem volt sérültje, de az útburkolat meggyűrődött. A javítás legfeljebb egy hétig tart, addig 60 kilométeres sebességkorlátozás lesz a völgyhíd Nagykanizsa felé tartó szakaszán.

A sofőr nem a saját kocsijával közlekedett. Saját autóját szervizbe vitte, ott kapta a csereautót, amit aznap vezetett először.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?