Viola
-5 °C
-2 °C

Rablógyilkosság Veszprémvarsányban

2002.10.04. 11:49
Gyilkosság áldozata lett egy benzinkutas Veszprémvarsányban, egyelőre azonban nem tudni, hogy a férfit leszúrták, vagy lelőtték. A rendőrség egyelőre az elrabolt összeg nagyságáról sem rendelkezik információkkal, mint ahogy a támadók számáról sem.
Meggyilkoltak az éjszaka egy benzinkutast Veszprémvarsányban. A Havaria információi szerint az áldozat egy 35 éves bakonyoszlopi férfi volt. Az áldozat egyedül dolgozott az AGIP benzinkúton. A rendőrség egyelőre nem ismeri a támadás körülményeit, azt sem tudják hány támadó vett részt az akcióban.

Leszúrták vagy lelőtték

Ellentmondásosak a halál okáról szóló hírek is. A HavariaPress azt közölte: egyesek szerint a benzinkutast lelőtték, mások úgy tudják, nyakon szúrták az áldozatot, aki a vérveszteségbe halt bele. Nem tudni azt sem, mekkora összeget zsákmányoltak az elkövetők. Az eltűnt összeg nagyságát a kúton jelen pillanatban is zajló leltározás végeztével tudják megállapítani.

Nincs egységes biztonsági előírás

A benzinkutat egy vállalkozó üzemeltette franchise-rendszerben, az AGIP magyarországi hálózati igazgatója nem tudott felvilágosítást adni arról, volt-e biztonsági kamera a töltőállomáson - jelentette a HavariaPress. A franchise-rendszerben működő benzinkutaknál ugyanis nincs egységes biztonsági előírás.

A bűncselekménnyel kapcsolatban a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője nem kívánt nyilatkozni.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!