Gerzson
-3 °C
3 °C

Manikűrözött női ujj egy gyorséttermi chiliben

2005.03.24. 20:10
Három és fél centiméteres nőiujj-darabot talált a chilijében egy nő a kaliforniai San Jose Wendy's éttermében. Az egészségügyi hatóságok szerint a testrész még a gyárban keveredhetett az élelmiszerek közé, és az éttermet újra megnyitották.

Manikűrözött női ujjra harapott egy nő a kaliforniai San Jose Wendy's éttermében, miközben chilijét kanalazta helyi idő szerint kedden este, közölték a Santa Clara megyei egészségügyi hatóságok.

Szemtanúk szerint a neve elhallgatását kérő nő azonnal kiköpte az ujjat, és figyelmezetette a többi vendéget, hogy hagyják abba az evést, adta hírül a Los Angeles Times. Egy San Diegó-i hírportál szerint a nő többször hányt. A manikűrözött, hosszú köröm miatt az egészségügyi hatóságok úgy gondolják, egy nőhöz tartozott a három és fél centiméteres ujjdarab.

Az egészségügyi nyomozók egy időre lezárták az éttermet, és lefoglalták az összes konyhai nyersanyagot. A nyomozás alapján úgy tűnik, a gyárban keveredhetett az ujj az élelmiszerek közé, így az éttermet újra megnyitották, közölte az NBC.

Megszámolták a dolgozók ujjait

A vizsgálaton megszámolták az éttermi dolgozók ujjait, és egy sem hiányzott. Mivel az ujjat alaposan megfőzték, a lehetséges kórokozók nem jelenthetnek veszélyt a nő egészségére.

A cég együttműködik a nyomozókkal, mondta a Wendy's szóvivője, Joe Desmond. "Nem szabad messzemenő következtetéseket levonni ebből, itt a Wendy's-ben próbálunk a vásárlók megelégedésére dolgozni" - mondta.

A megyei rendőrség ujjlenyomatot vesz a testrészről, hátha szerepel az országos nyilvántartásban.