Gyula
8 °C
21 °C

Kínai kaját zsákmányoltak a kerekesszékes rablók

2004.06.26. 12:34
Nem mindennapi rablás történt Londonban, ahol egy diák kezéből hirtelen kiragadta egy tolókocsis férfi az elvitelre vásárolt kínai menüt. Az éhes rabló társa lekevert az ellenállást tanúsító sértettnek egy jókora pofont, majd nagy sebességgel elmenekültek a tetthelyről.
Kerekesszékkel lécelt le egy londoni rabló, miután cimborájával zsákmányul ejtették egy huszonkét éves egyetemi hallgató ebédjét - írja a legnagyobb brit bulvárlap, a Sun. A Scotland Yard még mindig keresi a feltehetőleg mozgáskorlátozott rablókat.

A nem mindennapi rablás a Northampton utcán történt, ahol a mit sem sejtő diák kezéből hirtelen kiragadta egy tolókocsis férfi az elvitelre vásárolt kínai menüt. Amikor a meglepett egyetemista megpróbált ellenállni, az éhes rabló cinkosa lekevert neki egy jókora pofont, majd nagy sebességgel hajtva kerekesszéket elmenekültek a tetthelyről, maguk mögött hagyva a vérző sértettet.

A rendőrség tanúvallomásokra hivatkozva annyit tett hozzá az esethez, hogy a rablók igencsak jókedvükben lehettek, mert végig nevettek a rablás alatt.