Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Nyilvánosházba jár a pornósztár

2003.07.26. 20:11
Bár szexfilmekben már nem vállal szerepet, a szexipartól nem tudott eltávolodni egy 32 éves német pornósztár. Gina Wild rendszeresen ellátogat egy bordélyházba, hogy "munka közben" ápolgassa lelkét. Állítása szerint ugyanis szexfüggővé vált.
Németország egyik legismertebb pronószínésznője, a még ma is csak 32 éves Gina Wild - nevének azonosságán kívül nincs köze a magyar pornódívához, Michelle Wildhoz -, bár a filmezéstől visszavonult, a "nagyipari szextől" nem tudott elszakadni.

A tápláló szex

A szőke szépség ugyanis rendszeresen, általában hetente két-három alkalommal felkeres egy frankfurti nyilvánosházat. Méghozzá nem vendégként, hanem munkatársként. Az állítása szerint a pornóiparban eltöltött évek alatt szexfüggővé vált szépség dolgozni jár a bordélyba.

Nem mintha Gina Wildnek szüksége lenne a pénzre, ő legalábbis azt állítja, nem ezért csinálja, hanem azért, mert ezt a lelke kívánja. "Szükségem van a szexuális kielégülésre, ahogy másnak az ételre. Szexfüggő vagyok" - idézi szavait a Blikk.

Filmben már nem

Arra, hogy az egykori pornósztár manapság mivel foglalatoskodik, az egyik rajongója döbbent rá. A nyilvánosház szorgos látogatója ugyanis az egyik lengén öltözött hölgyben ráismert kedvencére, akiről azt hitte, már visszavonult a szexipartól. Nem tudni, a kuncsaftnak sikerült-e kapcsolatba is kerülnie álmai asszonyával...

Mint ahogyan azt sem tudni, mit szól Gina Wild kalandjaihoz a férje. Az egykori pornószínésznő, akit a Blikk szerint most a modellkedés gondolata foglalkoztat, ugyanis évek óta férjezett. Az biztos, hogy a ház ura szívesebben látná a nejét a kifutón, mint futtatottként...