Judit
3 °C
7 °C

Megölték a Williams nővérek testvérét

2003.09.15. 11:00
Los Angeles szegénynegyedében lőtték le Serena és Venus Williams legidősebb nővérét. Yetunda Price az utcán keveredett szóváltásba egy helyi lakossal. A rendőrök már csak a lövésekre figyeltek fel.
Lelőtték Serena és Venus Williams nővérét Los Angelesben. Yetunde Price és barátja vasárnap keveredett szóváltásba helyi lakosokkal Los Angeles Compton nevű elővárosában. A vita eldurvult, és lövések is eldördültek. A támadásban Yetunda Price, a legidősebb Williams nővér halálos sérüléseket szenvedett, a kórházba szállítás után meghalt - jelentette a BBC.

A rendőrség az esettel kapcsolatban letartóztatta a 24 éves Aaron Michael Hammert - írja a BBC. A rendőrök a lövöldözésre lettek figyelmesek, de mire a helyszínre értek, Price már magatehetetlen volt. Barátja nem szenvedett sérüléseket.

Yetunde Price Serena és Venus féltestvére volt, anyjuk első házasságából származott. Gyakorta látogatta a lányok versenyeit, magánéletében egy szépségszalont vezetett. "Hugai személyes tanácsadója, bizalmasa, segítője volt, halálával betölthetetlen űrt hagy maga után" - írta közleményében a Williams-család.

Compton, ahol a gyilkosság történt, Los Angeles elszegényedett elővárosa. A környéken gyakori az erőszak. Meggazdagodása előtt a Williams-család is Comptonban élt - jelentette a BBC.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?