Gellért, Mercédesz
12 °C
16 °C

Megölték a Williams nővérek testvérét

2003.09.15. 11:00
Los Angeles szegénynegyedében lőtték le Serena és Venus Williams legidősebb nővérét. Yetunda Price az utcán keveredett szóváltásba egy helyi lakossal. A rendőrök már csak a lövésekre figyeltek fel.
Lelőtték Serena és Venus Williams nővérét Los Angelesben. Yetunde Price és barátja vasárnap keveredett szóváltásba helyi lakosokkal Los Angeles Compton nevű elővárosában. A vita eldurvult, és lövések is eldördültek. A támadásban Yetunda Price, a legidősebb Williams nővér halálos sérüléseket szenvedett, a kórházba szállítás után meghalt - jelentette a BBC.

A rendőrség az esettel kapcsolatban letartóztatta a 24 éves Aaron Michael Hammert - írja a BBC. A rendőrök a lövöldözésre lettek figyelmesek, de mire a helyszínre értek, Price már magatehetetlen volt. Barátja nem szenvedett sérüléseket.

Yetunde Price Serena és Venus féltestvére volt, anyjuk első házasságából származott. Gyakorta látogatta a lányok versenyeit, magánéletében egy szépségszalont vezetett. "Hugai személyes tanácsadója, bizalmasa, segítője volt, halálával betölthetetlen űrt hagy maga után" - írta közleményében a Williams-család.

Compton, ahol a gyilkosság történt, Los Angeles elszegényedett elővárosa. A környéken gyakori az erőszak. Meggazdagodása előtt a Williams-család is Comptonban élt - jelentette a BBC.