Judit
3 °C
7 °C

Meglőtték, mert nem adott elég chiliszószt a hamburgerhez

2007.05.30. 11:36
Nem kapta meg azonnal az extra chiliszószt egy miami Wendy's-ben egy vendég, ezért vitatkozni kezdett a személyzette. Bár végül minden kivánságát teljesítették, pisztolyt rántott és többször rálőtt az étterem menedzserére.

Meglőtték egy miami Wendy's menedzserét. Az üzletvezetőre egy elégedetlen vásárló nyitott tüzet, jelentette az NBC helyi tévéadója.

A vendég autóval érkezett a gyorsétterem behajtójához. Miután átvette rendelését, extra chiliszószokat kért. Mivel a pultoslány nem adta azonnal a szószt, vitatkozni kezdett.

Amikor végül megkapta, még többet, pontosan tíz csomag szószt kért. A pultos figyelmeztette, hogy a cég szabályai szerint legfeljebb három csomaggal kaphat, de ez nem hatotta meg.

Bár a pultoslány végül odaadta a tíz csomag chiliszószt, a férfi ragaszkodott hozzá, hogy a menedzserrel beszéljen.

"Az üzletvezető kijött, és elmagyarázta neki az étterem szabályait, erre a férfi pisztolyt rántott, és többször meglőtte" - nyilatkozta az NBC-nek Mary Walters, a miami rendőrség szóvivője.

A menedzser végül életben maradt, a golyók a karján találták el. A vendég elmenekült, a rendőrök még keresik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?