Auguszta
-4 °C
2 °C

Meg akarta fojtani tanítványát a birkózó tanár

2006.05.03. 09:55
Elrabolta és meg akarta fojtani a 17 éves Ashley Reevest 26 éves tanára, Samson Shelton. A versenyszerűen birkózó tanár ott volt, amikor a rendőrök harminc óra keresés után egy erdőben rátaláltak a súlyosan sérült lányra.

Meg akarta fojtani egyik tanítványát egy 26 éves illinoisi középiskolai tanár, jelentette a floridai Local6 tévéadó. Samson Shelton a nyomozás jelenlegi adatai szerint egy erdőbe cipelte 17 éves tanítványát, Ashley Reevest, ahol kis híján eltörte a nyakát, majd magára hagyta.

Nagybátyja szívrohamot kapott

A rendőrség harminc órás intenzív kutatás után bukkant rá a magára hagyott lányra. Reeves megtalálásakor a gyanúsított tanár, Shelton is jelen volt.

A lány nyaka eltört, a jelek szerint Shelton alkarjával roppantotta meg nyakcsigolyáit. A lányt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Reeves nagybátyja a lánnyal történtek hallatán szívrohamot kapott és meghalt.

"[A rendőrök] egész éjjel dolgoztak, nem adták fel, megtalálták és megmentették az életét" - nyilatkozta a tévéadónak Mearl Justus, a helyi seriff.

Viszonyuk volt

A nyomozás adatai szerint Sheltonnak viszonya volt tanítványával. A díjbirkózó tanárt a gyilkossági kísérlet mellett gyermekrablással is vádolják.

"Meg vagyunk döbbenve. Az egész iskolai közösséget megdöbbentette az esemény, a Shelton úr ellen emelt vádak" - jelentette ki a megyei iskolafelügyelet vezetője, Andrew Lehman.

A Local6 értesülései szerint a még mindig versenyszerűen birkózó Shelton következő meccse május 13-án lett volna. A tanár egyik specialitása egyesülete honlapja szerint az volt, hogy a legmagasabb mászókötél tetejéről fejre zuhant.