Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Miklós
1 °C
4 °C

Zárolták a Zámbó család bankszámláit

2001.02.06. 23:35
Kölcsönökből élünk, mert a bank zárolta a számlánkat, és nem adnak róla felvilágosítást - mesélte Zámbó Jimmy özvegye kedden este, a Fókusznak adott interjújában. Edit asszony cáfolta azokat a híreket, miszerint válni készültek volna Jimmyvel, és az özvegy elhatárolódott a testvérek túlzott szerepvállalásaitól is. Az ebben is élenjáró Marietta testvért például fél évvel ezelőtt Jimmy kitiltotta a csepeli házból, úgyhogy itten újabb történetek vannak elásva a bulvárbugyorban.
A múlt héten elkészült rendőrségi jelentést, amely balesetnek aposztrofálta Zámbó Jimmy halálát teljesen elfogadhatónak és hitelesnek fogadja el Edit asszony, a néhai énekes felesége. Erről kedden este a Fókusz című műsorban beszélt tízperces interjújában. A műsorban több bulvárlapok fejlécére esélyes mondat is elhangzott, amelyeket önkényes átírásban szövegtagolási elemként rángatunk a monitorra.

Egyedül gyászoltak a Király sírjánál

A Jimmy-portré mellett ülő, Jimmy-nyakláncot viselő Edit asszony a tévé képernyőjén keresztül köszönte meg a rajongóknak a ,,méltóságteljes gyászolást". A feleség saját bevallása szerint nem foglalkozott azzal, hogy kik jelentek meg a temetésen, de azt kiemelte, hogy több olyan személyről is tud, aki később a sírnál egyedül gyászolta meg Jimmyt.

Edit asszony egyértelműnek és elfogadhatónak tartja a múlt héten napvilágot látó rendőrségi jelentést, miszerint baleset történt a halált hozó hajnalon.
- Bármilyen hihetetlennek tűnik, így történt - válaszolt ironizálva azokra a napilapokban megjelent esszékre, amelyek kétségbe vonták az éjszaka közzétett forgatókönyvét.

Jimmy négyszer lőtt, de nem a kakasra

Edit asszony újra elismételte, hogy aznap hajnalban négy lövés dörrent el, kettő a gázpisztolyból (azért tartották őket, hogy ,,azzal félelmítsék meg a betörőket"), amellyel Jimmy a pisztoly nagy hangját próbálta bizonygatni Éva barátnőjüknek, kettő pedig az éles Berettából. Az első éles lövés az ablakon ki - hogy mekkorát szól -, a másikkal viszont (most már paradox dolognak tűnik, de) Jimmy azt szerette volna bizonyítani, hogy nincs benne golyó. A feleség ezt a mozdulatot nem látta, mert éppen lehajolt a kipotyantott tárért.

Az énekes ezután összeesett, mire a feleség rászólt, hogy ne hülyéskedjen (szokott volt ilyet csinálni). Edit asszony elismerte, hogy egy kakas tényleg megszólalt, de azt Jimmy csak egy ,,egyszer le fogom lőni" mondattal kommentálta, de nem ez volt a lövöldözést kiváltó ok.

Kölcsönből él a Zámbó család

- A jogos örökösök örökölnek - válaszolta az öröklést firtató kérdére az özvegy. Elmondása szerint Jimmynek nem volt végrendelete, és mivel a pénzügyeket egyedül ő intézte, a családnak nincs tudomása, hogy tulajdonképpen mekkora vagyont is hagyott a családra.
-A bank zárolta a számlákat, és nem adnak felvilágosítást sem - mondta az özvegy. Jelenleg Edit asszony Németországban élő testvérétől kapott kölcsönéből él a család.

Jimmy kitiltotta testvérét a csepeli házából

A feleség elmondta, hogy nem tudja vállalni a felelősséget Jimmy testvéreinek nyilatkozataiért. Szerinte egyfajta ,,szereplési vágy" fogta el a rokonokat, akikkel Jimmy nem is volt olyan jóban, mint ahogy az érintettek mondják. Mariettát, Jimmy egyetlen leánytestvérét, például az énekes fél évvel ezelőtt kitiltotta a csepeli házából, mert visszaélt testvére nevével, és anyagi hasznot húzott belőle egy akciója során.

Edit asszony cáfolta azokat a sajtóban is megjelent információkat, miszerint válni készültek volna.
- Nem azt mondom, hogy nem voltak problémáink, de nem akartunk válni - hangoztatta az özvegy. Edit asszony azt is cáfolta, hogy Jimmy nem jött ki első házasságában született Krisztián fiával, valamint Edit asszony első házasságából hozott Zsolt nevű mostohafiával. Az utóbbi már húszéves kora óta külön él, az előbbi pedig mindig ,,mindenben kikérte Jimmy véleményét".

Egyelőre nem tudni, hogy a család elköltözik-e a csepeli házból, de ezt feltehetőleg a Fókusz majd közvetíti, de az is lehet, hogy interjú lesz.