Olga, Liliána
20 °C
35 °C

Szex közben lelhette halálát a Zastavás

2004.03.09. 14:00
Vélhetően szeretkezés közben halhatott meg az a férfi, akinek holttestére kedden találtak Kecskemét külterületén, ahová többnyire prostituáltak viszik kuncsaftjaikat. A harminc-negyven éves áldozatra letolt nadrággal találtak rá.
Egyelőre nem tudni, pontosan mi okozta a halálát annak a férfinak, akinek a holttestére kedden délelőtt bukkantak egy parkoló Zastavában, Kecskemét határában.

Az autó olyan területen parkolt - feltehetőleg már hétfő este óta -, ahová a környékbeli prostituáltak szokták vinni az ügyfeleiket. Az áldozat holttestére a kocsi hátrahajtott jobb első ülésén találtak rá, emiatt a rendőrök azt feltételezik, hogy a férfi közösülés közben veszthette életét, agyvérzés vagy más szervi problémája miatt. Erre látszik utalni az is, hogy a halott férfi nadrágja le volt tolva.

Felfedezője azt állította: úgy látta, mintha sérülés is lenne a 30-40 év körüli áldozat fején. A helyszínelés jelenleg is tart, a halál pontos okát azonban várhatóan csak a boncolás eredményeképpen, kora délutánra lehet teljes bizonyossággal megállapítani.