Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Klasszikus zene helyett pornót kaptak

2002.10.07. 11:20
Klasszikus zene helyett nemi aktusok hangját hallhatták azok a zenerajongók, akik kaptak az új-zélandi szimfonikusok promóciós CD-jéből.
Az új-zélandi szimfonikus zenekar 8000 CD-t küldött szét az országban, hogy a jövő évi koncertjeikhez toborozzanak közönséget - értesült az Ananova. A klasszikus darabok helyett azonban a lemezeken nemi aktusok hangjai és "verbális ocsmányságok" voltak hallhatóak. A zenekar szóvivője szerint "nagyon undorító zajokat" tartalmazott a szétpostázott hanghordozó. Hozzátette: több ember is felhívta telefonon őket, hogy vajon tudnak-e a furcsa hangokról.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, azt azonban még mindig nem tudják, hogy valaki szándékosan akarta-e tönkretenni a zenekar hírnevét, vagy csupán egy tinédzser szórakozott velük. A belügyminisztérium szóvivője szerint a tartalom megváltoztatása jogilag mindenképpen kifogásolható, így az elkövető akár komolyabb büntetésre is számíthat.