Márk
13 °C
28 °C

Vetkőzés a Parlament előtt

2005.02.18. 15:46
Egy szál zoknira vetkőzött egy nő pénteken délután a Parlament előtt. A kihívott rendőrök mentőt hívtak és egy pszichiátriai osztályra szállították az asszonyt, akit a mentősök zoknis hölgyként emlegettek.

Levetkőzött pénteken egy nő a Parlament épületének egyik kapujánál: a kihívott rendőrök a mentőkre bízták az illetőt, tudta meg az MTI.

A nő - akit a mentősök "zoknis hölgy" néven említettek, mivel egy szál zokniban találták - a hideg időjárás ellenére meztelenre vetkőzött, irreális dolgokat mondott és furcsán viselkedett.

Szemtanúk szerint a hölgy templomnak vélte az épületet, ahova mindenáron be akart hatolni. A helyszínre kihívott rendőrök, mivel úgy látták, hogy az ügynek nincs rendőrségi vonatkozása, átadták a mentőknek az illetőt.

A mentők az MTI érdeklődésére annyit mondtak el, hogy a beteget "az illetékes intézmény illetékes osztályára szállították", ahol megkezdődött kivizsgálása. Szakértők szerint a beteg magatartása alapján feltételezhető, hogy korábban is lehettek pszichés panaszai, és pszichiátriai kezelésre szorul.