Antal, Antónia
3 °C
9 °C

Nem húzták ki a fogát, mert halottnak hitték

2003.09.15. 09:56
Huszonhárom éve halottként tartottak nyilván egy argentin férfit. Rafael Lanizante fogorvosától értesült haláláról. A nagy riadalomnak jó oldala is volt, fogfájása teljesen elmúlt a sokk hatására.
Megtagadták a fogorvosi kezelést Rafael Lanizantétől. Az argentin férfi fogfájását akarta kezeltetni az argentínai Comodoro kórházában, egy ápolónő azonban a férfi kórtörténetét olvasva megállapította, hogy már huszonhárom éve halott.

"Teljesen kibuktam. Amíg meg nem mutatták a halotti igazolványomat, azt hittem, tréfálnak" - nyilatkozta Lanizante az Ananovának. Elmélete azonban már van arra, hogy történhetett a kavarodás.

"Az egyetlen értelmes magyarázat az lehet, hogy 1979-ben ellopták a teherautómat a papírjaimmal. A tolvaj biztos balesetet szenvedett" - nyilatkozta. A rendőrség most vizsgálatot indított a tévedés okának felderítésére. <ő> Lanizante azért a sokkoló hír jó oldalát is megtalálta. "Zavaromban teljesen elmúlt a fogfájásom" - mondta. Ez, mint mondta jó is, hiszen semmilyen ellátásban nem részesülhet addig, míg újra élővé nem nyilvánítják.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!