Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Meglopták Gábor Zsazsát

2002.12.19. 20:12
Két értékes Renoir-festményt vittek magukkal azok a betörők, akik súlyos autóbalesete után a kórházban lábadozó Gábor Zsazsa színésznő villájába törtek be. A Magyarországról indult sztár egyébként lehet, hogy soha nem tud már lábra állni.
Súlyos autóbalesete után még meg is lopták Gábor Zsazsa magyar származású hollywoodi dívát. A művésznő egyébként olyan súlyosan megsérült a balesetben, hogy talán soha többé nem tud lábra állni.

A Bild címu német bulvárlap értesülése szerint betörők jártak az egykori színésznő fényűző villájában és két értékes Renoir-festményt vittek magukkal. A betörők hátulról hatoltak be a 85 éves filmsztár-életművész üresen álló villájába, mivel Gábor Zsazsa még kórházban fekszik november végi súlyos autóbalesete után - idézte a lapot a dpa.

A díva jelenlegi férje, Frederic von Anhalt német herceg szerint az ellopott festmények kétmillió dollárra voltak biztosítva. A herceg attól tart, hogy az amúgy is súlyos csonttörésektől, fej- és végtagsérülésektől szenvedő Zsazsa végképp kétségbe esik, ha tudomást szerez a betörésről.

Az orvosok szerint félő, hogy Gábor Zsazsa soha többé nem tud járni, mert a balesetben megsérültek a lábát mozgató idegek. Az ANSA hírügynökség azt jelentette Los Angelesből, hogy férjet nagyon komolyan aggasztja az asszony egészségi állapota.

Gábor Zsazsa édesanyjával, Jolánnal, és két testvérével, Évával és Magdával a II. világháború éveiben költözött ki az újvilágba. Éva, aki sokáig a "Zöld mezők" című televíziós műsor sztárja volt, 1995-ben hunyt el, 74 évesen. Édesanyjuk, Jolán 1997-ben, 97 éves korában, s Magda, aki testvéreitől eltérően kerülte a reflektorfényt, pár hónappal utána, ugyancsak 1997-ben.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!