Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Alkatrészeket akart lopni a száguldozó

2007.02.08. 15:42
A rendőrség elől menekülve autójával belerohant egy fémkapuba egy férfi szerda éjjel Budapesten. A férfit könnyű sérülésekkel szállították kórházba. Három embert is őrizetbe vettek lopás illetve sikkasztás gyanújával.

Szerdán egy X. kerületi telephelyről bejelentést tettek, hogy este egy nagy mennyiségű alkatrészt szállító tehergépkocsit kellene kiengedniük. A teherautó éjfél előtt a kapunál távozni akart, azonban a cég biztonsági szolgálata feltartóztatta, mert a szállítólevelet nem találta rendben.

A teherautó vezetője az időközben kiérkező rendőröknek elismerte, hogy az alkatrészeket a telephely melletti parkolóba akarta szállítani, ahol egy sárga autóval érkező embernek kellett volna átadnia a szállítmányt.

A balesetes Lancia
A balesetes Lancia

A közelben rövidesen megjelent egy sötétkék Lancia típusú személyautó, és többször elhaladt a cég telephelye előtt. A rendőrök megpróbálták ellenőrizni, mert valószínűsítették, hogy köze lehet az ügyhöz. Az autóban ülő férfi azonban nagy sebességgel elhajtott a rendőrök elől a XVII. kerület irányába.

Az üldözőbe vett Lancia sofőrje később a Ferihegyi úton elvesztette uralmát az autó felett, és belerohant a polgári védelmi továbbképző központ udvarának kapujába.

A rendőrség három embert vett őrizetbe: a tehergépkocsi és a személyautó vezetőjét lopással gyanúsítják, míg a telephely egy alkalmazottja ellen sikkasztás gyanúja miatt indult eljárás.