Vince, Artúr
-6 °C
2 °C

Agresszívnek tartották falujában a somogyzsitfai gyilkost

2004.12.23. 13:17
Régóta ismerte egymást a szerdai, somogyzsitfai gyilkosság áldozatának a családja és a később magát is megölő férfi.
Régóta ismerték egymást, feltehetőleg egy szőlőhegyi vita vezetett a gyilkossághoz, nyilatkozta a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az Indexnek csütörtökön, aki ugyanakkor nem tudott részleteket a tragédiát kiváltó pepatvarról.

A marcali kapitányságra szerdán délután, két óra körül jelentették be, hogy meglőttek egy 24 éves férfit a somogyi falu egyik utcáján. Az áldozaton a mentők már nem tudtak segíteni, s a fiatalember a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg az elkövető felkutatását, s a beszerzett adatok egyre inkább egy helyi férfira terelték a gyanút. A nyomozók a megyei kommandósokkal szerdán, késő délután behatoltak a 37 éves férfi házába. A keresett helybéli azonban a rajtaütéskor már nem élt, önkezével vetett véget életének.

"Házi készítésű fegyvert használt" - mondta a rendőrségi szóvivő. Kokas Sándor elmondta, hogy a tettestől tartottak a falu lakói, agresszív embernek tartották. Az Index úgy tudja, hogy a faluban összefüggést látnak a 37 éves gyilkos tette és pár évvel ezelőtti, kómával járó motorbalesete között.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft