Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Valaki követi E. Zsanettet

2007.10.27. 09:03
Olyan részleteket tud E. Zsanett mozgásáról egy fórumozó, amiket csak megfigyeléssel szerezhetett, állítja a Múzeum körúton megerőszakolt lány ügyvédje. A fórumozó "107" néven ír, és nem csak a fórumozók szerint azonos az ügy első számú gyanúsítottjával, T. Péter rendőrrel.

"107" néven valaki részletes beszámolókat közöl a nyári Múzeum körúti erőszak sértetje, E. Zsanett mindennapjairól az Index témába vágó fórumán, írja a Magyar Nemzet a lány ügyvédjére, Tuza Péterre hivatkozva. Zsanettet a lány vallomása szerint az őt igazoltató rendőrök erőszakolták meg.

Tuza szerint annak megállapítása, hogy ki az, aki "107" néven pontos adatokat közöl ügyfele mozgásáról, az ügyészség dolga lenne. Mindenesetre a többi fórumozó T. Péterrel, az ügy első számú gyanúsítottjával azonosították "107"-et, aki magát is így tünteti fel - itt elolvashatja "107" összes hozzászólását.

Tuza szerint "107" egyik bejegyzése teljesen árulkodó. Október 16-án például arról írt, hogy Zsanett és édesanyja kórházba ment. "Ma az anyuci volt a «sértett»" - írta a fórum 42977-es sorszámú hozzászólásában. Zsanett Tuzának megerősítette, hogy aznap kórházban járt, de, mint mondta, láthatóan semmi sem utalt arra, hogy nem ő, hanem édesanyja beteg. Azaz, a fórumozó nem csak látta bemenni a kórházba, de követte is őket.

Tuza kezdeményezte a fórumozó kilétének megállapítását. Amennyiben kiderül, hogy az egyik gyanúsított az, kezdeményezni fogja újbóli előzetes letartóztatását is, írja a Magyar Nemzet.

A fórumozó - aki a bejegyzéseiben nem titoklja, hogy ő az egyik gyanúsított - Tuza bejelentésére és az ezzel kapcsolatos megjegyzésekre úgy reagált: "Fantáziátok nincs? Az, hogy T.-nek nincs, nem lepett meg, de annyi módon lehet ilyen információhoz jutni."

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?