Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Lövöldözés Zuglóban

2003.06.19. 22:37
Fegyverével fenyegetőzött, majd menekülés közben többször is lőtt egy rabló Zuglóban. Az ismeretlen férfi egy gépjármű vezetőjét rabolta ki. A fegyverest nagy erőkkel keresi a rendőrség.
Több lövést is leadott az a fegyveres férfi, aki egy autóst rabolt ki csütörtökön este Budapesten a tizennegyedik kerületi Zsálya utcában. Az ismeretlen támadó egy az utcában megálló Honda Civic vezetőjére támadt rá - nyilatkozta a BRFK ügyeletese a HavariaPress-nek.

A rabló beugrott a sofőr melletti ülésre és fegyverével fenyegetőzve az autós értékeit követelte. A vezető átadta a nála lévő értéktárgyakat, melyekkel a támadó elmenekült.

Az autós utánaszaladt és megpróbálta visszaszerezni az elrabolt dolgokat. A fegyveres ekkor pisztolyából több lövést adott le, egyelőre nem tisztázott hogy korábbi áldozata felé, vagy csak a levegőbe.

A Hondás férfit mindenesetre egy lövedék sem találta el, azonban kirablóját nem üldözte tovább, így az eltűnt a környékről. a rendőrség nagy erőkkel keresi a fegyveres rablót.