| HÍREK | BMX | GÖRDESZKA | GÖRKORI | MTB | SNOWBOARD | COOLTÚRA | ŐRÜLTSÉGEK
Új mászóterem Budapesten
Az utca nem játszótér
Az utca nem játszótér
Autómentes nap
XXIX. Aggteleki sziklamászó verseny
Álhegymászó valódi hegyekre
Elégedettek a magyar Everest-mászók
Caprine Maraton, Szilvásvárad
Már nem mumus az Everest
Magas állami kitüntetés az Everest mászóknak
Hogyan másztuk meg? Az Everest expedíció első előadása
Hazaérkezett a Magyar Mount Everest Expedíció
HÍREK
Latyák Balázs SPONSORATED BY OFFLINE!
Footbag Club a Nyugatiban
Az első backcountry snowboard
Transworld szavazás
GÖRKORI
Strémen Bence interjú
X-Games Inline
Frey Joci Emlékére!
On the Edge of the Wheels
GÖRDESZKA
Dortmund 2001
X-GAMES skateboarding
Henkó - hétköznap
World Cup Skateboarding: The Story

Offline OFF
december 18.

Kedves Offline olvasók, az újság szerkesztői sajnálattal tudatják, hogy technikai okokból az Offline internetes verziója beláthatatlan időre felfüggeszti működését.

O'Neill Summer Jump 2001
november 30.

Nyár elején milyen dolog hozhat lázba egy vérbeli snowboardost? Jó persze egy kemény buli, sikeres csajozás vagy valami nyári hason sport, az valamilyen szinten labdába rúghat. De ha azt halljuk, hogy lehetőség van deszkával és puha cipővel egy kis ugrálásra úgy, ahogy az télen dívik, akkor minden más kilőve.

Strémen Bence interjú
november 30.

Talán, egy személyes élménnyel kezdeném "PÖTTÖM" bemutatását. Körülbelül 5 éve történhetett, hogy egy nyári délután a Görziben nyomattunk az első railboxon, mikor odajött hozzám egy kis srác, hogy tanítsam meg royal-t csúszni, mert meg akarja nyerni a hétvégi versenyt. Bele is vágtunk, Bencének csak egy kikötése volt ...FOGD A KEZEM!

Dortmund 2001
november 29.

Idén nyáron 20-ik alkalommal került megrendezésre a gördeszka sport legnagyobb rendezvénye a Globe Shoes World Championship a németországi Dortmund-ban. A már hagyománynak számító helyszín ismét a Westfallen Halle volt, a város legnagyobb sportcsarnoka.

Fame-game-logo
november 25.

Délben kezdett el festeni a 12 meghívott - túlnyomórészt budapesti - firkász, de érkeztek Vácról, sőt Münchenből is. Bár a prágai vendégek (HomeBoy & Cakes) nem tudtak eljönni egy szerencsétlen karambol miatt, a verseny színvonalára így sem lehetett panasz.

X-Games Inline
november 21.

Azt hiszem előszónak elég ha csak megemlítem a, hogy a profik között ott volt a real street-es Santiago Azpurua, a super-trendy Aaron Feinberg, a tavalyi második helyezett Jaren "MONSTER"Grob, a svájci Beni Huber, az old school vonalat képviselő Sam Fogarty és még sok neves skater akik mind az igazi street vonalat képviselik.

Szilágyi Márton interjú
november 19.

Azt hiszem, a Marcit senkinek sem kell különösképpen bemutatnom, hiszen mindenki, aki valamilyen szinten foglalkozik a BMX -ezéssel, vagy akár csak szimpatizál a sporttal, sokat hallott már róla. De a Marci nemcsak versenyeredményei és elképesztően nagy tudása miatt ilyen népszerű: mindazok mellett rokonszenvet ébresztő emberi vonásai miatt emelkedik ki a BMX-es társadalomból.

X-GAMES skateboarding
november 19.

Tiszta Amerika, szó szerint. Profizmus a javából. Ez egy igazi cirkusz, ahogy annak lennie kell. Bár érzésem szerint az egész inkább a TV kiszolgálására történt, amolyan élő TV show jelleget öltve.


Latyák Balázs SPONSORATED BY OFFLINE!
november 11.

2001. nyarán az Offline magazin is beállt a hazai gördeszkásokat szponzoráló cégek sorába. Újdonsült szponzoráltunk mindössze 15 éves, de már több amatőr verseny után állhatott a dobog legfelső fokán.


TOVÁBBI CIKKEINK

   Footbag Club a Nyugatiban COOLTÚRA, november 11.
   Frey Joci Emlékére! , november 11.
   EXTREME GAMES BMX DIRTJ UMP , október 30.
   SPRITE KINGZ ON WHEELZ TOUR! , október 29.
   Henkó - hétköznap , június 11.
   Snowboard-portrék , június 4.

A következő szám tartalmából >>

OFFLINE KERESŐ
   
   
...amit nem találsz, itt megleled.
ISMÉTLÉS
Sziklamászó kalauz: Spanyolország
Érdemes –e Spanyolországba utazni sziklát mászni? Csak akkor, ha nem zavar a sok szikla, a jó idő, és a barátságos helybéliek. »
BMX
Szilágyi Márton interjú
EXTREME GAMES BMX DIRTJ UMP
X-Games 2000
Hogyan kezdjünk hozzá a BMX Freestyle-hoz?

Impresszum | Index.hu