Újabb sérülés az Exatlon Bajnokai között

2021.04.30. 08:38
Térdsérülés miatt nem versenyezhet az Exatlon Hungary bajnok játékosa a Végjáték második részében. Ujvári Izabella olyannyira fájlalja a lábát, hogy az ágyból is alig tudott felkelni.

Újabb bonyodalmak akadályozzák a Bajnokok csapatát a versenyben: Ujvári Izabella nem tud ráállni a jobb lábára, fáj a térde, ezért nem versenyezhet a Végjáték második részében. Az egykori labdarúgó azt mondja, talán a túl sok edzés okozhatta a bajt, vagy esetleg egy rossz mozdulat, de igazából ő sem biztos ebben.

Másnap viszont alig tudott kikelni az ágyból.A jobb térdét egyébként korábban már kétszer is műtötték, így ez a lába amúgy is érzékenyebb. 

A sportoló amiatt nem aggódik, hogy ne jönne rendbe, az viszont nagyon rosszul érintette, hogy épp akkor sérült le, amikor a társainak a legnagyobb szükségük lett volna rá. De továbbra is igyekszik pozitív maradni és a pálya széléről is támogatni a csapatát. 

Hogy ezek után a véghajrában mi várható az egyébként is konfliktusokkal teli helyzetben, arra annyit mondott, ha nem is lesz könnyű, biztosan minden megoldódik.

Ebből is ki fogunk mászni, még ha nem is lesz könnyű. Én nagyon szeretek itt lenni, és mindig azon vagyok, hogy a konfliktusokat minél előbb feloldjuk, hiszen csak így lehet igazi csapatként együtt dolgozni és sikereket elérni.

Iza arról is beszélt, hogy a térdsérülései miatt kellett annak idején abbahagynia a focit, ezt követően váltott footgolfra, amit azóta nagyon megszeretett.