Kiderült, ki váltja Lékai-Kiss Ramónát az X-Faktorban

2021.05.04. 22:02
Új műsorvezetővel indul a tehetségkutató következő évada.

Miller Dávid lesz az Az X-Faktor 10. jubileumi évadának műsorvezetője – derült ki az RTL Klub friss közleményéből. A színészt korábban már láthatták a nézők a csatorna reggeli műsorának egyik házigazdájaként, de szerepelt az Alvilág és A Tanár című sorozatokban is, 2020-ban pedig felbukkant az Álarcos énekes című műsorban, amit a banán jelmezbe bújva meg is nyert.

Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy bizalmat szavazott nekem az RTL Klub, és az X-Faktor 10. évadának műsorvezetője lehetek. Minden tudásommal azon fogok igyekezni, hogy ennek a kihívásnak maximálisan megfeleljek. Most, hogy hivatalossá vált a hír, végre elkezdhetek dolgozni a stábbal a castingokon. Nagyon érdekel a háttérmunka is, és alig várom, hogy találkozhassak a versenyzőkkel

– nyilatkozta Miller Dávid, hozzátéve: fontosnak tartja, hogy ráhangolódjon az előtte álló feladatra. Szereti a mélyvizes helyzeteket, úgyhogy már csak az a cél lebeg a szeme előtt, hogy a kamerák előtt bizonyíthasson.

A közlemény szerint az X-Faktor castingjai már javában zajlanak, de még várják a jelentkezőket, akik egyénileg vagy csapatban megmutathatják a mentorok előtt a tehetségüket. Miller Dávid egyébként az Instagram-oldalán is örömmel újságolta a hírt. Azt írta, már jó ideje próbálta feldolgozni magában, de csak most esett le neki, hogy tényleg ő lesz a műsorvezető.

Nyilván nem tudok Balázs vagy Bence lenni, akik olyan könnyedén hoztak le minden adást, mintha a legtermészetesebb dolog lenne ott állni a színpadon. De ezt jó lenne hamar elsajátítani, és rajta is leszek!

– ígérte, hozzátéve: azon lesz, hogy önmagát adja, és közben élvezze is a munkát, továbbá mindenkit biztosított arról, hogy idegesítő lesz.