Csobot Adél váltja Dallos Bogit az X-Faktorban

2021.05.06. 20:40
Gáspár Laci, ByeAlex, Puskás Peti mellé az X-Faktor tizedik évadába új női mentor érkezik.

Dallos Bogi úgy döntött, a jövőben zenei karrierjére és egyéb feladataira szeretne koncentrálni, ezért lemondott mentorszékéről az X-Faktorban. Helyette Csobot Adél érkezik Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellé a műsorba – derül ki az RTL Klub közleményéből.

Csobot Adél karrierje 2012-ben, az X-Faktor színpadán indult, és a válogatók után az élő show-ban Malek Miklós mentoráltjaként bizonyíthatott, majd harmadik helyezést ért el a tehetségkutató harmadik évadában, onnan pedig szépen ívelt felfelé a karrierje. Idén mentoként segítheti majd a jelentkezőket.

Hatalmas megtiszteltetés számomra, és nagyon boldoggá tesz, hogy egy ilyen fontos feladatban is kipróbálhatom magam. Ugyanakkor tudom és hiszem, hogy komoly súlya van, milyen döntéseket hoz az ember – emiatt, nem tagadom, hogy van bennem egy nagyon nagy izgalom is!

– mondta Csobot Adél.

Verebély Marcell, a műsor kreatív producere szerint a változtatások jót tesznek a műsornak. Azt mondja, olyan szakembert kerestek a mentori székbe, aki régóta kapcsolódik az X-Faktorhoz, illetve a karrierje is innen indult, ezért választották Adélt.

Nem csak a mentorok csapatában történt változás: a csatorna nemrég jelentette be, hogy a tizedik, jubileumi évad műsorvezetője Miller Dávid lesz. Az X-Faktor castingjai már javában zajlanak, továbbra is várják a jelentkezőket, akik egyénileg vagy csapatban bizonyíthatják tehetségüket.  • Tippek
  • Csok