Összebútorozik Jennifer Lopez és Ben Affleck

GettyImages-451696769
2021.06.09. 12:01
Megvolt az alapja a pletykáknak: Jennifer Lopez és egykori kedvese ismét egy párt alkotnak, ráadásul olyannyira komolyan gondolják az újrakezdést, hogy hamarosan össze is költöznek.

Ha eddig JLo és Ben Affleck kapcsolata miatt aggódott, hagyjon fel vele: az Oscar-díjas színész ugyanis egyáltalán nem azért szomorkodott tegnap a kocsijában, mert gond lenne újramelegített románcával. Mi több, azóta még tovább perzselődött a történet.

Jennifer Lopez ugyanis nem csupán unaloműzésként robogta végig Los Angeles összes iskoláját a hétvégén, hanem bizony azért, hogy a legmegfelelőbb intézményt választhassa ki 13 éves ikreinek, akikkel hamarosan maga is LA-be költözik – méghozzá Ben Affleckkel közös szerelmi fészkükbe.

Az E! News információi szerint az énekesnő már el is kezdett összepakolni a Miamiban található rezidenciájából, amit eddig bérelt. Azt egyelőre nem tudni, mikor és pontosan hol kezdik meg közös életüket régi-új szerelmével, az viszont biztos, hogy az új otthonba a gyerekek is JLóval tartanak.

Jennifer nagyon izgatott, hogy tiszta lappal kezdhetik Bennel. Hamarosan az Los Angeles-i otthonukban lesznek

– mondta a lap forrása, amit két további ismerős is megerősített, mondván: a pár nagyon boldog együtt.

A múlt hónap eseményeit tekintve igencsak felgyorsultak tehát az események „Bennifer” körül. Ki hitte volna, hogy egy februári e-mailezgetésből összeköltözés lesz? Meglehet, hogy ők már akkor is sejtették a sztori kimenetelét. Ami Jennifer Lopezt illeti, nemigen lesz ideje unatkozni az új környezetben, ugyanis többéves szerződést kötött a Netflixszel, így a jövőben számos sorozatban, filmben és valóságshow-ban is feltűnik majd Jenny a tömbből – adta hírül a Deadline.

(Borítókép: Ben Affleck és Jennifer Lopez 2003 februárjában. Fotó: Chris Weeks / Getty Images Hungary)