Olga, Liliána
22 °C
35 °C

Csomor Csilla társulatának kisbusza lángolt a Kőröshegyi völgyhídon

2021.06.15. 14:29
A színésznő is tagja annak a szerbiai társulatnak, amelynek kisbusza kigyulladt az M7-esen. A buszon a műszaki csapat utazott a kellékekkel, próbáltak kimenteni minden értéket, mielőtt teljesen lángba borult a jármű.

Vasárnap hajnalban egy színtársulat az előadásáról tartott hazafelé az M7-es autópályán található Kőröshegyi völgyhídon, amikor az őket szállító jármű motortere füstölni kezdett, és a kisbusz rövid időn belül teljesen kiégett – írta közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A fonyódi autópálya-mérnökség diszpécsere észlelte az esetet, rögtön a helyszínre küldte az útellenőrt, és értesítette a katasztrófavédelem és a rendőrség munkatársait is. A Magyar Közút Instagram-oldalán egy videót is közzétett a lángoló buszról. A gyorsforgalmi utakat figyelő egyik kamera felvételén látszik, hogy amíg lehetett, próbáltak minden értéket menteni a járműből, amelyen a színház munkatársai utaztak és a kellékeket vitték.

A buszon utazó szerbiai társulatnak tagja Csomor Csilla is, ezt a Blikk írta meg először. A színművésznő az Indexnek elmondta, hogy a buszon a műszaki csapat utazott. Az egyik kollégának a lábujja, a másiknak a válla sérült meg, de komolyabb baj nem történt.

Sajnos jelentős az anyagi kárunk. Azért beszélünk a történtekről, hátha tud valaki segíteni. Sok előadásunk van még, rengeteg helyszínre kell utazunk, szükségünk van egy nagyobb autóra. Egy csapat vagyunk, ahogy mindig, most is összetartunk

– mondta a színésznő. Hozzátette: a társulatot rettenetesen megviselték a történtek.

A felvételt látva hálásak vagyunk a kollégák helytállásáért és lélekjelenlétéért, nagyszerű emberekről beszélünk. Mentettek, amit csak tudtak, le a kalappal előttük! Félelmetes volt látni, ahogy küzdöttek a lángokkal

– idézte fel a történteket Csomor Csilla. Hangsúlyozta: most az a legfontosabb, hogy senki sem sérült meg, és újult erővel keresik a megoldást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport