Több mint hatmilliárdért kelt el Matthew Perry háza

2021.06.17. 18:36

Nem kis összeget fizettek ki Matthew Perrynek egy Los Angeles-i ingatlanért. A Jóbarátok-sorozat Chandlerjeként ismert 51 éves színész háza mintegy 21,6 millió dollárért (mintegy hat és fél milliárd forintnak megfelelő összegért) talált új gazdára – írta meg a People magazin. 

A kultikus sorozat pánikrohamokkal küzdő alapszereplője 2020-ban még félmilliárd forinttal kevesebbet fizetett a szóban forgó ingatlanért. Bár a lap szerint nem volt túl sok választása. 

Perry kezdetben Los Angeles legdrágább házaként árazta be a piacon 2019 óta jelen lévő házat, az árát korábban 35 millió dollárra becsülte. Az ingatlan értékét egy évre rá már 27 millióra változtatta, majd végül idén 21,6 millióra módosult. 

A házhoz tartozik négy hálószoba és terasz, továbbá nyolc fürdőszoba, mindegyik lakóhelyiséghez kettő. 

A penthouse egyik legkülönlegesebb helyisége az a Batman-barlang, amelyet Perry több, általa összegyűjtött popkulturális termékkel látott el az elmúlt években.

Ezek mindegyike a gothami igazgságosztó univerzumához kapcsolódik, Perrynek ugyanis a denevérember a kedvenc szuperhőse. 

De az ingatlan busás árának egyik legfőbb oka a távirányítással működtethető, függönyökkel eltakart panoráma. A házhoz még úszómedence, edzőterem, fitness-stúdió, moziterem és privát borospince is tartozik. 

Matthew Perry is szerepelt a nemrég megjelent Jóbarátok-különkiadásban, amely a Jóbarátok: Újra együtt címet viseli. Alakításért, – a többi színésszel együtt – sajtóértesülések szerint 2,5 millió dollárt kapott, így most egy időre biztosan feltöltötte a családi kasszát. A produkcióról, ahol egyébiránt meglehetősen rossz formáját futotta, itt írtunk részletesebben.