Rákkal küzd a punkzenekar alapítója

GettyImages-147480304
2021.06.24. 11:53
Közösségi oldalán tudatta a kaliforniai zenekar basszusgitáros-énekese, hogy rákkal diagnosztizálták. Mark Hoppus hónapok óta kemoterápiás kezelést kap.

Súlyos betegséggel küzd a Blink-182 punkegyüttes alapító tagja: Mark Hoppus a Twitter-oldalán azt írta, rákot diagnosztizáltak nála, ami miatt jelenleg kemoterápiában részesül. Hogy a kór melyik szervét támadta meg, illetve hogy milyen állapotban van, azt nem hozta nyilvánosságra, de az Instagram-sztorijába feltöltött egy képet, amely az orvosnál készült. A fotó később más oldalakon is megjelent.

„Az elmúlt három hónapban kemoterápián estem át” – írta Twitter-posztjában a zenész, akit nagyon megviselnek a történtek. 

RÁKOM VAN. SZÍVÁS, ÉS NAGYON FÉLEK

– folytatta, hozzátéve, ugyanakkor hihetetlen orvosok és a barátok veszik körül, akik segítették, hogy átvészelje ezt az időszakot.

Hoppusra még hónapokig tartó kezelés vár, de igyekszik bizakodó és pozitív maradni. Alig várja, hogy megszabaduljon a ráktól, és újra láthassa közönségét a koncerteken, ami reményei szerint a közeljövőben meg is fog valósulni. Addig is mindenkit biztosított a szeretetéről. 

A Blink-182 zenekart Mark Hoppus, Tom DeLonge és Scott Raynor alapította 1992-ben. A banda dobosát 1998-ban Travis Barker váltotta, 2015-ben pedig Tom DeLong is kivált a zenekarból, az ő helyét Matt Skiba vette át. DeLonge egyébként az elsők közt reagált Hoppus bejelentésére. Azt írta:

Már egy ideje tudtam Mark betegségéről. A saját szavaimmal annyit tennék hozzá, hogy ő egy erős és szuper ember, aki kitárt szívvel képes átnyomni magát ezen a nehéz akadályon. 

 (Borítókép: A Blink 182 együttes énekese, Mark Hoppus élőben koncertezik 2012. június 30-án, Berlinben. Fotó: Frank Hoensch / Redferns / Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport