Kiss Tibi, a Quimby frontembere először állt színpadra a rehabilitációja óta

DSOKI20190619225
2021.07.02. 08:38
Úgy tűnik, a rehabilitáció eredményes volt: Kiss Tibi csütörtök este színpadra állt a Budapest Bár koncertjén, és láthatóan kiváló formában van.

Tegnap este olyasmi történt a Budapest Parkban, amire nagy valószínűséggel senki sem számított. A szórakozóhelyen a Budapest Bár koncertezett, amelynek csapatában több előadó is énekel, akik egyébként más zenekarok tagjai, például Mező Misi, Szűcs Krisztián, Tóth Vera, Frenk vagy Lovasi András. Korábban Kiss Tibi is közéjük tartozott, de az énekesről ugye tavaly nyáron kiderült, hogy az alkoholproblémái miatt segítségre van szükségre, és terápiás céllal visszavonult a nyilvánosság és a média elől.

Ez a felvétel viszont tegnap este készült:

Budapest Bár Facebook-videó
Budapest Bár Facebook-videó

Kiss Tibiről sokáig nem lehetett hallani. A Quimby tagjai február közepén azt mondták, hogy még izolációs időszak van, ezért Kiss Tibivel nem sokan tarthatják a kapcsolatot. Ez viszont a zenekar legutóbbi közleménye szerint néhány héttel ezelőtt véget ért, és a zenészek újra találkozhattak egymással.

Van alkalmunk személyesen találkozni, hosszú idő után megölelhettük mi is egymást. Ez mindenképpen egy fontos mérföldkő, de nem jelenti az út végét, amelyhez a feltétlen támogatásunkról biztosítottuk Tibit

– írták a Facebok-oldalukon, a frontember állapotáról viszont azóta sem oszt meg információkat a zenekar.

Épp ezért volt óriási meglepetés, hogy csütörtök este Kiss Tibi megjelent a Budapest Park színpadán, és elénekelt néhány dalt a Budapest Bár tagjaival. Minderről videó is készült.

Hát ez nagyon-nagyon! Örültünk és sírtunk! Meglepetések… Például… Tibi a színpadon! Mindenki a színpadon. Ahogy ígértük! Köszönjük, hogy eljöttetek!

– olvasható a Budapest Bár oldalán megosztott felvétel mellett.

A Budapest Park élő videójában is feltűnik a Qumiby frontembere Németh Jucival, a Szívemben bomba van című dalt előadva. A közös produkció 17:46-tól látható a felvételen, amit a ide kattintva érhet el.

(Borítókép: Kiss Tibor, a Quimby együttes frontembere énekel  a zenekar koncertjén a Fishing On Orfű fesztivál első napján 2019. június 19-én. Fotó: Sóki Tamás / MTI)