L. L. Junior exét a sírig fogja gyötörni a gyermekük halála

2021.07.14. 08:39 Módosítva: 2021.07.14. 08:39

A rendőrség közel két év után lezárta a nyomozást L. L. Junior kisfiának a halála ügyében. Az ügyet vádemelési javaslattal küldték tovább az ügyészségnek, rajtuk múlik, hogy vádat emelnek-e ellene  írja a Blikk.

Az édesanyát korábban gondatlan emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt többször is kihallgatták. Mint ismeretes: a hároméves Dávidka még 2019-ben az édesanyjával és barátaikkal sétált, amikor a tilos jelzés ellenére kiszaladt az útra és egy autó halálra gázolta. Az édesanya, Csilla sokkos állapotban volt, és most ráadásul őt vádolják a fia haláláért. A családja támogatja, és próbálja benne tartani a lelket.

Kapcsolódó

Gondatlan emberöléssel gyanúsítják L. L. Junior elgázolt kisfiának édesanyját

A nőt és egy másik felnőttet, aki a gyerekkel volt május 11-én hallgatták ki a rendőrök. Mindketten szabadlábon védekezhetnek.

Ügyfelem nincs jól, de stabil az állapota. Péntekig beadunk egy indítványt, kérve az eljárás megszüntetését. A nyomozás alatt egy helyszínbejárás volt, amely érzelmileg nehéz volt ügyfelemnek, de mivel nem jött el minden tanú, így ismételni kellett volna, ám ez nem történt meg. Bízunk abban, hogy a kérvénynek helyt ad a hatóság, ám amennyiben vádemelésre kerül a sor, és bűnösnek mondják ki Csillát, biztos vagyok benne, hogy nem kell börtönbe mennie, legrosszabb esetben felfüggesztett büntetést kaphat. Korai is erről beszélni, amúgy is, a sírig tartó önvádnál súlyosabb büntetést nem kaphat

 nyilatkozta a lapnak a nő ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor.

Kapcsolódó

42 km/órás sebességgel ütötték el L.L. Junior kisfiát

Elkészült a műszaki szakértői vélemény, eszerint a 76 éves sofőr időben cselekedett, nem gyorshajtott.