Leszbikus csókkal teszteli a Barátok közt a melegellenes törvényt

2021.07.14. 10:34

Még márciusban forgatott egy adást a hamarosan véget érő Barátok közt stábja. Az RTL Klub kultikus sorozatában két nő csókolózott néhány másodpercig – hívja fel a figyelmet a port.hu. Hédi és Dorka csókolja meg egymást a sorozat ikonikus épületének a kávézójában, a műsor pedig hétfőn délután került adásba, ráadásul 12-es korhatáros besorolással, 17 óra után, és az RTL Mostra is felkerült, így bárki megtekintheti. 

Kapcsolódó

Több változatban készül a Barátok közt befejezése

A szereplők sem tudják, mi lesz a vége.

Ehhez képest az Országgyűlés által három hónappal később, június 15-én elfogadott, hatalmas felháborodást keltő szabályozásban az áll, hogy tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti.

A portált az UFA Magyarország arról tájékoztatta, hogy amikor márciusban leforgatták a jelenetet, még nem voltak tisztában azzal, hogy 18-as karikával, csak a késő esti órákban lehetne leadni az adást.