Szulák Andrea nem kímélte exét, ez a véleménye Marsi Anikó új szerelméről

2021.07.15. 12:55

Ahol még vannak tehetős, elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm – fogalmazott Szulák Andrea, aki Instagram-oldalára posztolta rövid, határozott véleményét volt kedvese fotójával.

Mint megírtuk, a TV2 műsorvezetőjének, Marsi Anikónak nem tartott sokáig magánya: lapértesülések szerint máris rabul ejtették szívét. Új szerelme nem más, mint Szulák Andrea egykori párja, Gábor, akivel egy közös gyermekük, a most tizennégy éves Rozina született. Szakításuk után Agócs Judit színésznő volt a férfi új választottja, akivel szintén lett közös gyermek.

Marsi Anikó és Palik László 16 évnyi házasság és két közös gyermek után vált el egymástól. Mint megírtuk, a sztárpár tavaly decemberben a TV2 Dancing with the Stars című műsorában – melyben Marsi Anikó versenyzőként vett részt – még egy boldog pár benyomását keltette, ám június elején már arról írtunk, hogy a Tények híradósa egészen Dominikáig utazott, ahol tudatta válási szándékát az Exatlon műsorvezetőjével.