Egy év kihagyás után teljes gőzzel tér vissza a Balaton Piknik

artistbox COVER piknik20218
2021.07.16. 13:51
Függőágyak és zene reggeltől estig – erre számíthat az, aki jegyet vált a Balaton Piknik idei háromnapos fesztiváljára.

Balaton part, függőágyak és laza elektro: szeptemberben Balatonvilágoson tér vissza a Balaton Piknik. A három napos minifesztivál az európai elektronikus zenei színtér lágyabb és érzelmesebb vonalának legaktuálisabb produkcióit hozza a Balatonra.

Egy év kihagyás után teljes gőzzel tér vissza a Balaton Piknik, amely a balatonvilágosi Club Aligában, a BalatonPart szabadtéri, ősfás buli- és kultúrhelyszínén várja azokat, akik nappal fürdőzni, este pedig bulizni szeretnek. A három napon át tartó minifesztivál helyszíne körül sátrakban, vagy éppen extra szálláshelyeken is rá lehet pihenni a másnapi bulira.

A magyar tenger legmenőbb programjait kilencedszer is összegyűjtő MOL Nagyon Balaton egyik legizgalmasabb dobásának ígérkezik a szeptemberi Balaton Piknik. A Gömbkilátónál a már kipróbált

lazulós, függőágyas hangulat mellé az európai elektro színtér legaktuálisabb nevei váltogatják egymást a lejátszók mögött péntektől vasárnapig estig.

Ott lesz Gioli & Assia, napjaink egyik legfelkapottabb indie elektropop duója, a német Monolink, a relaxációs tripek első számú beszállítója, a nemzetközi feltörekvő DJ-k egyik legizgalmasabb arca, a szlovén Brina Knauss, a telt házas bulik királya, Jan Blomqvist, a Kollektiv Turmstrasse, a bécsi duó, Kruder & Dorfmeister, az újhullámos Worakls, és nem utolsó sorban Gheist.

Zenéből, Balatonból és fellépőből tehát nem lesz hiány, és aki elfelejt magával sátrat hozni, annak sem kell csüggednie, biztosan talál szállást.

(Borítókép: Gioli & Assia Fotó: nagyonbalaton.hu)