Vajna Tímea: Soha nem szülnék érdekből

2021.08.04. 11:07

Vajna Tímeát már több követője is arról kérdezi, hogy lassan 39 évesen nem lenne-e itt az ideje a gyerekvállalásnak, ám korábban Timi a közösségi oldalán részletesen beszélt arról, hogy nem szeretné elsietni a dolgot – írja a Blikk.

Most az a fontos, hogy megtaláljam a lelki békémet, nyugalmamat, a rengeteg fájdalom, harc és stressz után, ami lassan három éve folyik. Valamint először szeretném megteremteni a megfelelő környezetet. Biztosan elvetélnék, ha nincs meg a kellő nyugalom, soha nem szülnék érdekből…

– fogalmazott Andy Vajna özvegye, és hozzátette, hogy a stressz komoly egészségi károkat is okozott nála. Az endometriózis miatt folyamatosan fogamzásgátlót kell szednie, hogy ne ájuljon el az erős fájdalomtól minden hónapban. Megjegyezte, hogy eddig még nem próbált teherbe esni.

Beszélt arról is, hogy a stressz komoly egészségi károkat is okozott nála, és a problémája még mindig fennáll. Rövidesen pedig egy operáción esik majd át, és ebben a követőitől kért segítséget.

Kinek mi a tapasztalata az endometriózis-műtéttel kapcsolatban? Mennyi idő a felépülés? Bár nyilván a műtéti folyamattól függ, hogy mit találnak…