Majka megbetegedett, Kowáék segítik ki a rappert

5K8A1479
2021.08.12. 11:02
Közösségi oldalán üzent a rapper, hogy betegség miatt le kell mondania a koncertjét.

Rossz hírrel jelentkezett Majoros Péter. A rapper Facebook-oldalán tudatta, hogy elmarad a ma esti ceglédi koncertje, mivel elég komolyan lebetegedett. Azt írja, napok óta nincs hangja, és a tüdeje is fáj, az ágyból sem tud felkelni. Az esti bulira a Kowalsky meg a Vega ugrik be helyettük. 

Nincs jó hírem, lebetegedtem, a mai ceglédi koncertet le kellett mondanunk... Napok óta alig van hangom, fáj a tüdőm és csak fekszem… Remélem, nincs nagyobb baj. Senkinek sem kívánom ezt… Tudom, a szervezők mindent megtettek, hogy jó hangulatú esténk legyen, sokan váltottak is jegyet… A pandémia után pláne nem kalkulált már senki ilyen vis majorral, magam sem. A múlt heti parkos siker után hirtelen a mi stábunk is leáll… Szörnyű ez az egész… Hálás vagyok Kowáéknak, hogy beugranak helyettünk!

– olvasható a bejegyzésben.

A fentiekhez Majoros azt is hozzátette, a szervezők és a menedzsment is azon van, hogy megoldást találjanak, és egyeztetnek majd egy új koncertdátumot.

Köszönöm a megértéseteket! Sajnálom… Pótoljuk!

Majka és Curtis egyébként ma este 10 órától lépett volna fel az Alföldi Street Food Fesztiválon, ezt voltak kénytelenek a rapper betegsége miatt lemondani. A múlt hétvégén a Budapest Parkban tripláztak, amiről itt írtunk részletesen, három estét letolni egymás után pedig azért elég kemény lehetett, elképzelhető, hogy túlerőltette magát. Mindez persze csak feltételezés. 

Időközben a Kowalsky meg a Vega zenekar is jelezte az oldalán, hogy őket láthatja a közönség Majkáék helyett Cegléden ma este.

Ma este 22 órakor MAJKA & CURTIS-t helyettesítve-segítve a KOWALSKY MEG A VEGA LÉP FEL CEGLÉDEN, a Street Food Fesztiválon! (...) Mi pedig amellett, hogy indulunk CEGLÉDRE, kívánunk Majesznek mielőbbi gyors gyógyulást és fergeteges nyarat a továbbiakban!

Este szeretettel várunk benneteket CEGLÉDEN!

– üzenték a bejegyzésében.

(Borítókép: Majka. Fotó: Németh Sz. Péter / Index)