Kitört a háború, pert bukott Hódi Pamela Berki Krisztián ellen

2021.08.17. 09:08

Hódi Pamela és Berki Krisztián már évek óta nem él együtt, és úgy tűnt, hogy sikerült is megbékélniük egymással a kislányuk érdekében. Berki először a hétvégi apa szerepét játszhatta, később pedig heti váltásban nevelték a gyermeküket. 

Nemrégiben azonban újra kitört a háború a páros között, miután bevonták Berki jogosítványát. Emiatt Hódi bírósághoz fordult, kérelmet terjesztett elő, amelyben azt kérte: Berkit tiltsák el attól, hogy autóval iskolába vigye Natikát.

A Bors megtudta, hogy a bíróság elutasította a keresetet, és a lapnak Berki nyilatkozott is.

Pamela a közösségi oldalamon látott egy régi fotót, amin úgy tűnt, mintha vezetnék. Ez azonban csupán szomorú feltételezés részéről, hiszen jól tudhatja, hogy nincs jogosítványom, tehát nem vezetek. Egyébként is az elsők között állítana meg a rendőr, hiszen eléggé feltűnő személyiség vagyok, tehát higgye el, hogy nem kockáztatnám, hogy bűncselekményt kövessek el

– nyilatkozta a celebritás, majd így folytatta:

A másik állítása, amiért bíróságra ment, hogy veszélyeztetném Natikát, ami ugyancsak képtelenség! Hangsúlyozom: semmilyen körülmények között nem sodornám veszélybe a lányomat, és nem igaz, hogy agresszívan vezetek. Csak akkor fogok újra volán mögé kerülni, ha visszakaptam a vezetői engedélyem. Addig is ha Natikát iskolába akarom vinni, vagy bárhová, nyugodtan vihetem taxival, sőt BKV-busszal is! Arról pedig ne feledkezzünk meg, hogy Mazsinak van jogosítványa, így mellé bátran beülhetek a lányommal. Ezt nem tilthatja meg nekem Pamela, amellyel a bíróság is egyetértett.

Kapcsolódó

Berki Krisztián: Lesz másodfok

Egyebet nem akart mondani, egy Curtis számból idézett. Elárulta viszont azt, hogyan szeretné elnevezni születendő kislányát.